diumenge, 22 de maig del 2011

Sortida Sorpresa


Per cert... en Dani ens ha confesat que la bossa de líquid que ha agafat de casa en sortir adormit era la sonda enlloc de la camelback.

A la foto, d' esquerra a dreta:Miquel, David(el guia), Lambert, Adán, Pepe, Albert, Dani, Xavi, Marc, Paco, Dani, Joan Ramón, Lluís, i l' ombre que també surt fent la foto, jo mateix, Carles, un total de 14.


Tal i com deia l' anunci de la sortida era sorpresa, el que no em pensava era tenir més d' una sorpresa el mateix dia, i és que a part de descobrir corriols nous al costat de casa(semblava imposible), ens han acompanyat 2 bikers que ja donavem per perduts i que ens ha alegrat poder gaudir de la seva companyia en aquest trajecte nou, en Lluís i en Xavi, gent nova però amb les velles glòries del club, com ha de ser. El recorregut no el diré perquè seria massa difícil d' explicar, corriols i més corriols, puja i baixa, molt macos i molt exigents, sobretot físicament, em acabat 10, ja se sap... rampes...articulacions...haig de tornar d' hora...vaja, molt dur, però que tots agraïm molt a en David, quí sino ens podría ensenyar res de nou al costat de casa. Qui s' hagi quedat amb les ganes pot fer el track, només son 30 km i 1028+ acumulats. IBP=93BA Gràcies a tots perquè sou vosaltres,amb la vostre asistencia, que feu que aquesta tasca sigui tant gratificant.




Fotos i texte: Carles

4 comentaris:

  1. Bueno, encara que el ultim, i fican alguns peus a terra, pero vai aguantan.
    Paco

    ResponElimina
  2. Ha estat molt divertit, sol de justicia a l'esquena peró val la pena. Sento no haver-me acomiadat peró he arribat justet a casa (al final he punxat).
    salut i cames
    l

    ResponElimina
  3. Tots hem punxat en un punt o altre, però ens ho hem passat de conya, a part de l'enduro, la companyia, és la millor teràpia d'aquest grup.
    Salut i rutes de Céllecs.
    PD:Paco, has sigut últim perquè hi ha gent que ha abandonat, tú no. Bona feina.

    ResponElimina
  4. quina enveja..... sana jajaja
    en dos semanes podre tornar a venir....

    salut i cames.

    ResponElimina