diumenge, 1 de maig del 2011

Les dues Torres


















Molt bona acollida aquesta sortida amb tres kilometratges diferents.
D' esquerra a dreta, Marc, Joan, Miquel, Carles, Oscar, Paco, Valentín, Jaume, Adán, Pepe, Albert, Dani, i fent la foto en Toni que no hi va voler sortir.
En Jaume, es veu obligat a abandonar el grup a la carena, per problemes mecànics impossibles d'arreglar insitu, els demés continuem cap a Font de Cera, travessem la carretera per comprovar com puja de veritat el camí, un cop superat el primer esforç de debó, seguim fins a nou pins, on parem per fer un mos, aquí es divideix el primer grup, el formen; Adán, Albert, Marc i Valentín, tornen per corriols cap a Montornés (25km).
Els demés continuem cap a La Conreria, agafem el corriol de pujada fins la segona torre (Coscollada), i baixem la trialera que ens porta fins la tanca de la cantera, aquí es torna a dividir el grup, Toni, Dani i Oscar, baixen el corriol de la cantera per anar a parar al riu i tornar cap a casa (corriol bastant castigat per l' aigua).
Seguim, en Joan, Paco, Pepe, Miquel i Carles, per la baixada de corriols i salts, on en Joan ens fa una exhibició de Flow, tot saltant i deixant bocabadats tant a nosaltres com a molts que anaven amb bici de descens, i al veure els salts que feia la Fuel EX8, ho deixaven per un altre dia. Un cop a baix, toca pujar de nou pel monestir de St. Geroni de la Murtra fins la cantera, baixem el corriol a tot drap i esbroçant tant herbes com braços, tots menys en Joan que semblava anés de passeig, un cop a baix, tornem pel riu.
40km i 1100+

1 comentari:

  1. bona ruta i bona crónica, a veure si es pot arrodonir la ruta amb la baixada de la font del cul i alguna altra pujada que em ve la cap, je je

    ResponElimina