CALENDARI DE SORTIDESEl club declina tota responsabilitat sobre el ciclista davant lesions, mort, robatoris i/o danys a tercers i recorda que Segons la llei 8/1999 de l'esport de la Generalitat de Catalunya, (apartat 3 de l'article 23) on s'introdueix una novetat important en imposar de forma obligatòria que tot esportista tingui llicència esportiva, ja que en cas contrari podria ser objecte de multes de trànsit.


Novetats 2012

Aquest any 2012, propossem una nova manera de sortir, seran les sortides anomenades: Sortides de la Mitja! i no........no son pas sortides per preparar una Mitja marató (tot i que hi ha gent amb nosaltres que les fa) son sortides on carreguem les bicis al cotxe, i amb un aproximat de mitja hora, fem l'aproximació a paratges diferents de l'entorn de Vilanova, com poden ser, Cànoves, La Garriga, Caldes, Sant Celoni,etc... i a on tenen principal importància les experiències de cada un de nosaltres, i també de l'ús del GPS, seran només matinals per arribar com a molt tard a dinar a casa.
SORTIDES HABITUALS

DIUMENGES A LES 8:00 EN EL CENTRE CULTURAL DE VILANOVA DEL VALLES

Sortides d'entre 30 i 50 Km de dificultat mitja que transcorren per camins amples, corriols i trialeres per la zona de Céllecs i voltants. És necessari dur casc, aigua i eines.SORTIDES NOCTURNES
Juny i juliol de 2012

DIJOUS A LES 21:00 CENTRE CULTURAL DE VILANOVA DEL VALLES

Sortides d'entre 15 i 30 Km de dificultat mitja que transcorren a la nit per camins amples i corriols per la zona de Céllecs i voltants.En el punt més alt es fa una pausa per sopar un bocata casolà abans de baixar. És necessari dur casc, aigua, llums, reflectants i eines.

SORTIDES ESPECIALS 2011

DIUMENGE 22 DE MAIG
SORTIDA SORPRESA

Sortida a les 7:30 del CCVV amb un convidat sorpresa que ens portarà a conèixer camins nous al voltant de la muntanya de Céllecs.
DIUMENGE 29 DE MAIG
CABRERES 2011

DISSABTE 11 DE JUNY
VICLANOVA

DIUMENGE 17 DE JULIOL
ESMORZAR SOCIS

AGOST
FESTA MAJOR
Dissabte 20 a 2/4 de 8 a la plaça del poble:
 Passejada amb bicicleta.
Amb esmorzar per els participants
Dilluns 22 a les 11:00 a la plaça del poble:
4ª Minipassejada per minivehicles amb minirodes per a minivilanovins.
SEPTEMBRE
VOLTA O PUJADA AL MONTSANTOCTUBRE
ASCENSIO AL MONTSENY