diumenge, 25 de gener del 2015

Ruta de Pin i Pon

24 de gener del 2015. La ruta de Pin i Pon hauria d'haver estat la Torre del Moro, aquesta era la intenció... però no va ser així.

El meu amic Pon (Rafa) em va fer descarregar un track de la Torre del Moro per seguir, perquè no tenia molt clar alguns punts del trajecte, tot semblava anar bé fins als 300 metres aproximadament de la ruta, quan ja va començat a passar-se el track per on tots sabem.

Quant ja estàvem acabant el tram de Prehistòrica marcat en el track, va començat a actuar com si fos el mestre (Alberto)... em va començat a dir, deixa el track, anem per aquí, ara per allà, ara baixem, fins que va passat l'inevitable... ens varem perdre.

Varem baixat una corriol molt llarg i amb trams molt enfangats i vam acabar un altre cop a La Roca, en un intent encertat d'arreglar la situació varem decidit pujar per la carretera d'Òrrius i baixar per l'Elefant fins a la benzinera per netejar les bicicletes, cosa que els hi i feia molta falta.

Varem tornat per carretera a veure al Joanvi i el Miguel el ferreter, per explica’ls-hi la nostra batalleta i tornar cap a casa.

La sortida va acabar amb 31.5kms. i 500m.+

Salut per tothom

Jeremy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada