diumenge, 25 de gener de 2015

Les Franqueses del Vallès

El 22 de gener del 2015, des de Parets del Vallès es van presentar el Jeremy i el Jesús que havien quedat amb el Miquel i el Jaume.

La ruta va començar pel riu Congost passant per la ruta del "Colesterol" fins a la Garriga.

A la Garriga, ens varem dirigir cap a l'accés que inicia la prolongada pujada al Santuari de Sant Cristòfol, una pujada de 4km que va ascendint des dels 283m. fins als 664m. contemplant tota la naturalesa de la Garriga i del Figaró.

Un cop a dalt al Santuari de Sant Cristòfol varem fer el descens per pista fins al poble del Figaró, un cop allà el nostre amic Jesús va tenir que marxar cap a casa seva, ja que se li tirava el temps a sobre, cal destacar que el Jesús feia 5 mesos que no feia una sortida en btt i l'home es va defensar molt bé en les pujades de Sant Cristofol.

El Jeremy, el Jaume i el Miquel es van dirigir cap a l'ascens al Puiggracios passant pel Montmany, realitzar 4km d'ascens per l'única carretera que dóna accés a la muntanya dels Cingles del Bertí, un cop al Montmany varen realitzar 3km més per divertides pistes plenes de pedres i fang fins a arribar al Puiggracios.

Un cop a dalt al Puiggracios, a traves de diversos senders i trialeres varem arribar fins a la Garriga, des d’on agafant la via de la ruta del “Colesterol” varem arribar a casa.

Una divertida tarda plena de vistes, on un més gaudeix practicant el seu esport favorit.

Una salutació dels 4 bikers que van realitzar la ruta.

Jeremy.

Cap comentari:

Publica un comentari