diumenge, 26 de gener de 2014

La Torrassa per l'elefant + Dragon Khan

2ºC i ni un núvol...

Tot i el fred, la cara s'il.lumina al veure una bona colla de ciclistes al CCVV.
Lambert, Ismael, Oscar, Aleix, Joan Ramón, Pedro, Josep Maria i Carles, en Josep Maria però, no pot fer la sortida ja que té alguns radis molt fluixos i perilla la integritat de la llanta, llàstima...

Sortim pel riu en direcció La Roca, abans d'arribar-hi, ens desviem cap a la gasolinera per pujar pel carrer de Can Gurri, arribats al corriol, es fa palés el pas de la pluja, impossible pujar a dalt de la bici, fem un petit bucle per esquivar el fang, i així poder patir més pedalant...

Pels que ja la coneixeu, la pujada fins l'elefant per corriol, avui es fa més dura encara, intentar pujar sense posar peu a terra és tot una odisea, tothom passava els llocs conflictius amb alguna expressió diferent...arribats als llocs on es podia descansar, es feia el silenci, cares de patiment que es feien cómplices només veure-les.

A l'arribada a La Torrassa, molta gent, runners, bikers,  i gent passejant, per sort, la porta era oberta, i em pogut pujar i gaudir d'unes vistes esplèndides, des de Burriac al Turó de l'Home, passant per Montserrat i tots els Cingles, La Mola, Sant Sadurní de Gallifa, Puiggraciós, en definitiva, una passada!!!

La tornada ja clàssica, com no podia ser d'una altre manera, pel Dragon Khan, corriol ombrivol, on els colors més vius eren el verd de la molsa sobre les pedres i als troncs dels arbres, amb una traçada serpentajant arbres amb peraltes de terra possades per la ma de Deu, i Deu, deu n'hi do com estaven les arrels, no es deixaven ni mirar, un cop a baix...tornada amunt fins la cantera per desfer part del cami, i per acabar per Santa Agnès per temes d'horari. 42km's i 800+ en una sortida molt dura pel fang, pels corriols, i per ser molt trencacames.

Fins la propera.
Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari