diumenge, 5 de gener del 2014

Cingles de Bertí



















Espectacular sortida, organització improvitzada a última hora, però amb la garantia inqüestionable J.R. i es que aquestes inicials, s'han convertit en marca de confiança alhora de preparar rutes per mèrits propis.
A les 22:00 del dia abans, patapam! avís al feisbuc del Sr.Joan Ramón, que només ell podia aconseguir que la vigilia de Reis, 8 bikers féssin aquesta espectacular sortida.
César, Agustín, Lambert, Carles, Ismael, Josep Maria, Oscar i Joan Ramón. L'Oscar i en Josep Maria, surten des de Vilanova, i la resta dels mortals, des de L'Ametlla.
Comencem a pujar a bon ritme, primer per cami, i després corriol, el dia esplèndid, sense núvols ni boira, això sí, molt de vent, i amb temperatures d'entre 1ºC i 6ºC, que fan que l'esmorzar a la taula de pedra, el fem amagats sota unes mates, que en altres moments potser serveixen de... bé no amarguem la festa...Com que estem glaçats, no hi estem gaire estona, agafem el Gr que passa just al costat de la cinglera amb vistes magnífiques, un cop arribats gairabé al cau dels corbs, en Lambert i Carles, deixen el grup per anar a fer enduro, i la resta fan la volta programada per Valldàneu i Montmany, nosaltres, desfem el corriol fet, ara de pujada, i anem a buscar el circuït Andreu, baixada amb molts salts de palets, dobles, tallats, etc... BRUTAL, la resta, fan més exercici, un puja baixa constant per la cinglera de sota, per acabar baixant a L'Ametlla per corriols, i on l'Oscar es despedeix per tornar a Vilanova pedalant, com si la ruta no hagués estat prou dura...
Una ruta magnífica per començar aquest 2014 ple d'esperances!

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada