diumenge, 21 de juliol del 2013

A l'estiu...tota cuca viu!
















I si no, mireu quina colla més ben plantada.
D' Esquerra a dreta: Carles, César, Lambert, Oscar, Joan Ramón, Ismael, Marcos, Dani, Albert i Jeremy. El sherpa... en Joan Ramón, com no podría ser d'altre manera.
Anem pel dret cap a La Roca, i aquí comencem els corriols de veritat, i es que per esquivar el sol, res millor que un guía local, tots ho em agraït tot i que de vegades semblava que anéssim en  direcció contraria. Molts corriols i un plàtan més tard, ja veiem la Torrassa, molta gent, i  es que el xiringuito de dalt porta més afluència de públic, nosaltres, fidels als nostres orígens, parem un moment però sense pendre res, el temps just per la foto. Aquí en Dani, Jeremy i l'Ismael baixen de dret al riu i cap a casa ja que tenen ticket curt, els demés, Dragon Khan, peraltes, alguna patinada i ... somriures, molts somriures tot i que la baixada es fa curta fins trovar la carretera que hem de remuntar.
Aquí, jo i L'Oscar aprofitem el rebuf de dues flaques, a mitja pujada i en veure que aguantem bé l'estravada, l'Oscar aprofita per avançar a fons mentre jo em possso al costat d'ells per dona una mica de conversa, no sigui que es piquéssin.
A la cantera tornem a reagrupar, i desfem part del cami però introduint nou corriols, i es que en Joan Ramón es com un programa avançat d'enllaçar corriols sobre rodes. Al final han sortit 42km i uns 800+ amb un ambient envejable.

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada