diumenge, 11 de novembre del 2012

Esmorzar ciclista





Diumenge amb previssió de pluja per enéssima vegada, resultat... un dia perfecte, ni pluja ni calor, i per altre banda el terreny amb les millor condicions possibles, i per si fos poc, envoltats de grans amics que han fet de la sortida una d'aquelles per recordar, com ja he comentat moltes vegades, els km's no ho son tot en aquesta vida...
Sortim 17 del centre cultural, fem foto i ens disposem a pujar per Can Nadal, corriol i cap a la plana del fum, d'aquí ens desviem cap a la Mútua on fem el ja mític corriol de la Serp, que ens deixa al cami que ve d' Òrrius, pugem una mica i agafem el corriol de pujada curtet, que pasa a tocar de la Mútua, aquí els primers van marxant altre cop cap  a la plana del fum per baixar per la porta de ferro, i els altres anem cap a Cal Senyor per baixar pel corriol de Can Maimó, el resultat, exactament el mateix, un grip perfecte als dos corriols que ens han fet disfrutar de valent, i arribada a la mateixa hora a la hípica Don Caballo a les 10:00 amb puntualitat anglesa, on alguns de nosaltres rentem la bici, i els altres ens disposem a anar a buscar la recompensa. Només entrar, ens dona la benvinguda una llar de foc que feia goig de veritat, plena a vesar de troncs en flames. Les bicis en un lloc ideal, just darrera del menjador en una terrassa que veiem a través dels vidres i que quedava molt recollida, el menjar i el servei molt bé, i el millor, com ja he dit i no em cansaré de repetir, la companyia. No diré noms perquè n'erem molts, contant els que ens esperaven al restaurant i els que han arribar tard, hem sigut 24.

Moltes gràcies a tots per haver fet d'un diumenge qualssevol, un dia tant especial, i moltes gràcies també a l'Alex de Don Caballo per comptar amb nosaltres pel seu projecte, que esperem doni fruits ben aviat.

Salut i muntanya!
Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada