diumenge, 26 de desembre del 2010

Dakar 2010

Sortida amb un fred que pela des de Vilanova (Xavi i Arnau, Raúl i Iñaki, Lluís, Oscar, Xavi Vives, Toni, Francesc) per arribar a les 9:00 a Vallromanes, Jo( en Carles) i l' Albert ( recuperat fitxatge antic i amb moltes ganes de pedalar tot i amb recuperació pel mig), sortim del CCVV a les 8:00 per pujar el camí de Can Maimó fins el corriol de Can Gurri i baixada pel corriol de la Trinxa 2010 i així aprofitar una mica més el diumenge, arribem també a les 9:00 a Vallromanes. Aquí comencem la Dakar tots alhora. Pugem al mirador, St. Mateu, esmorçar de bocata i tot seguit baixar cap a Teià i veure com una bona colla que es banyan en boles amb un fred intens però molt de sol, tornada per coll de clau i cap a casa. Molt bon ambient i clàsica a fer cada any ja que veus gent que sino costa de veure. Molt bon companyerisme amb tots els corredors de Granollers amb els que cada any fem aquesta sortida tant emblemàtica.

Texte: Carles

diumenge, 12 de desembre del 2010

Dragon-Khan tot per corriols

Sortida matinera, Carles i Lambert agafem camí a l' antic Condis per pujar fins la font de St. Bartomeu a un ritme trepidant, travessem la carretera per baixar en direcció el Castell de La Roca però a mig camí tornem a pujar altre cop per corriols fins el camí de la cantera, fem el corriol paral.lel i travesem Parpers per fer un corriolet gentilesa d' en Saludes abans que ens abandonés per la manta blanca i continuem per corriols fins la Torre del Moro, ja aquí, fem la 1ª barreta del dia, massa tard per en Carles que després de la baixada Dragon Khan, nota els efectes del ritme al pujar de nou a St. Carles (puja que t' hi cagues), tornem a trobar els mateixos corriols que ara fem de tornada fins a St. Bartomeu on ens desviem per fer la baixada de la cova del moro i la pedra de les orenetes (jo segueixo petat). Una sortida molt guapa!!!! però que la propera vegada faré amb més respecte, 47 km i 1400 de desnivell acumulat per corriols...

Texte: Carles

diumenge, 5 de desembre del 2010

Torrent del Amigó, Flow i mes.

Lambert, Carles i Valentín sortim del CCVV a les 7:30 per arribar a Can Ruti on descarreguem les bicis i comencem a pujar fins una torre de guaita passant pel torrent de el Amigó.Comencem del descens per corriols i donem amb el Bike parck de Badalona on gaudim de salts , pendents i sigasagas amb grans peralts. Una vegada a nivell del mar tornem a pujar i a mig camí Carles i Lambert re descobreixen el recorregut de les seves forquetes en uns salts. Continuem pujant i ens separem mes endavant. Carles i Valentín continuem fins a pujar per sobre de pedrera i baixar per un corriol ràpid i una mica tècnic. Tornem a pujar (part per carretera) fins al punt on ens havíem separem de Lambert i baixem pel torrent de el Amigó fins als cotxes.



Video editat per Lambert