dissabte, 27 de setembre del 2014

El Montseny 2014





















Un dia esplèndid, gent esplèndida i un entorn idílic... si alguna cosa fa que tingui ganes d'escriure, es precisament això, i aquesta em fa especial il.lussió ja que potser sigui una de les últimes, després de 4 anys, crec que al club també l'hi anirà bé un relleu.

Avui...no hi havien kilómetres
avui... no hi havia desnivell positiu
avui... no hi havien proesas a fer
avui... fins i tot l'esmorzar era una excusa

Avui Sí, avui si que era el dia perfecte, perfecte per pujar parlant amb el company, fent bromes, parlant de coses importants i d'altres poc importants, anar canviant de parella i continuar altres converses i altre brometes, totes... no per riure de ningú, sino per riure junts, la veritat es que ja ho trobava a faltar.

Avui les cares ho deien tot, a la gent els hi brillaven els ulls, ha estat un dia "maco"  senzill però molt maco, els que hi heu estat ja sabeu el que vull dir, tot just fa una estona estàvem junts i ja us trobo a faltar... què hi farem! ... haurem d'esperar a veure si en Joan Ramón ens en prepara una altre d'aquestes rutes 10

Avui, fins hi tot el contakilómetres s'havia parat, sense pila, com dient el que ja us he comentat, ni kms ni desnivell, la Vall del Congost, ens ha regalat les seves boires baixes, però sense tapar les cingleres, nosaltres per sobre dels núvols amb cares d'aquelles que fan enveja, sana evidentment...

Espero poder compartir amb vosaltres moltes altres sortides com la d´avui, que per mi, ha estat fantàstica. Si algú es vol etiquetar al Facebook ho pot fer, però aquí i avui, m'ha semblat que les cares estàven per damunt del noms.

Carles.