dissabte, 28 de juliol del 2012

El Balandrau 2585 metres







Com la majoria dels dies d'aquest any, que pintava malament pel temps, ha fet un dia fantàstic, esplèndid.
Sortim amb cotxe a les 6:00 del CCVV, Oscar, Ismael, Joan Ramón, Lambert i Carles, un cop arribats a Ribes, ens preparem i sortim quant faltaven uns 12 minuts per les 8, comencem a pujar per carretera uns 3 km's en direcció Pardines, aquí, de baixada ens trobem en Jordi amb cotxe que anava cap a Ribes, es canviava i ens atraparia més endavant, ja que l'hi portavem força aventatge, no calia dubtar-ho, fa 7 anys que viu allà i està molt ben aclimatat, ens atrapa abans d'arribar a Coll Meianell on parem per fer el bocata, i on comença a fer de guia, tots som orelles...Prosseguim per un tros planer amb "falsos llanos", i abans de que el cami que porta a Tregurà de dalt comenci a baixar, ens enfilem per un corriol molt trencat que obliga a posar tots els sentits per no posar peu a terra, en Jordi ja avisa que no apretem, ens hem de reservar per el que trobarem més endavant, el cami cada vegada puja més i està amb pedra moguda, arribem a Font Lletera i fem el reagrupament. Aquí comença el que la gent d'allà en diuen la màquina de la veritat, i es que pujar amb unes pendents amb grava de tamany d'ous de gallina i a més de 2250 metres, has de respirar dues vegades per fer el mateix recorregut que faríem aquí, poc més endavant ja hem de baixar de la bici, en Jordi és l'únic que puja força tros més que nosaltres. Baixem de la bici i comença l'escalada, de vegades amb la bici a coll, de vegades al costat, anem reposant i pujant mica en mica perquè es dur, un cop a dalt...satisfacció absoluta i vistes preciosses, Puigmal, Costabona, Pic de l'infern, Gra de Fajol, etc... una bona pila, cap avall, es veu el cami dels enginyers, el cremallera de Núria, i les valls preciosses. Ens dispossem a baixar i sorpresa...el track de l'Albert baixa muntanya avall de dret, sense corriol a seguir, i on hem de fer ziga-zaga per poder baixar a dalt de la bici, impressionant, veiem un Isard i encara disfrutem més, anem baixant així fins endinsar-nos al bosc, on s'intueix un corriol molt maco, i on hem d'anar esquivant els arbres caiguts per la neu en un bosc magnífic, i tot corriol fins a a Ribes, el que vam disfrutar no té nom encara, arrbats a Ribes, en Jordi ens obre les portes d'un garatge dels caçadors on podem deixar les bicis, i ens fa pujar ell i la seva dona a la sala de la lluna, on ens porta un vermut esplèndid, després baixem a baix i dinem magníficament. Un d'aquells dies...rodons, rodons que penso que no oblidaré mai. Moltes gràcies a tots.

Carles.

diumenge, 22 de juliol del 2012

Vilanova - Torre del Moro - Vilanova

Ens trobem al CCVV 4 bikers, l'Ismael, en Lambert, l'Oscar i en Joan Ramón, sortim de Vilanova en direcció La Roca, però a abans d'arribar-hi, ens desviem per l'urbanització Sant Carles, començem a pujar corriol amunt en direcció l'Elefant, travessant la carretera d'Orrius, on hem tornat a conectar més corriols fins arribar al meridià verd. Aquí hem decidit desviar-nos una mica de la ruta habitual i en aquesta ocasió hem anat avall per corriols, passant la carretera de Parpers, per arribar al pont dels Banyuts. Val a dir que aquest darrer tram hem anant empalmant corriols de baixada molt ràpids i divertits. Posem direcció a Santa Agnès passant per la riera i anant directament a l'ermita de Santa Agnès, i amunt pel conegut recorregut puja-baixa fins creuar la carretera de Dosrrius, des d'aquí directe per pista fins la Torrassa, on hem pres un piscolabis de plàtans i com no podia faltar l'entrepà d'en Joan Ramón. Comencem a baixar pel Dragon Khan fins la carretera, pujada fins la cantera, continuem en direcció a Santa Agnès desfent els corriols d'anada. Un cop a Santa Agnés anem en direcció a La Roca, per tornar a Vilanova pel riu. Tot plegat han sortit 40 km. i 830+ a un ritme bó.

Joan Ramón

dijous, 19 de juliol del 2012

La Nocturna de la Copa


Aquest dijous farem una nocturna atípica, serà una nocturna molt suau, on ens agradaria que vinguéssiu tots, socis i no socis, creiem que serà un bon moment per treure el rovell tant de la bici com de les cames, i si ets dels que estàs molt fort, fes una pausa, que de tant en tant també va molt bé, sortirem a les 21:00 del Centre Cultural, pujarem per Can Nadal, porteu bocata per fer-lo a la Roca d'en Toni amb vistes al mar, i tornarem per Can Maimó, un cop arribats a Vilanova, farem una cervesa tots plegats. Si no tens llum, no pateixis, anirem tots junts, i veuràs com n'és d'agradable pedalar de nit.

Salut i estrelles!
Carles.

diumenge, 15 de juliol del 2012

Les dues Torres i Dora La Exploradora

Una munió de ferros.






Font de l'Amigó
 
Aquest diumenge ens trobem 10 al CCVV, d'esquerra a dreta a la 1a foto de dalt, Jesús, Ismael, Xavier, César, Lambert, Oscar, Miquel, Carles, Carlos i Jordi, Sortim en direcció Vallromanes per Can Rabasa, i pugem per corriol fins la carena desfent els últims metres de la Trinxa 2011, anem cap a Font de Cera, on comencem a patir les consequències de les pujades fortes, un cop superats els dos primers rampots, ens desviem a la dreta per acabar pujant fins la primera torre (Galzeran), barreta i baixem pel corriol de dalt no ciclable pel nostre nivell tècnic, i agafem el corriol de més avall ja al nostre nivell (foto), arribem a La Conrreria, on tot just començar a pujar el primer corriol, el canvi comença a fallar de valent...cable desfilat pel que decideixo que haig de tornar sense acabar la ruta, no pas diu en Xavier que porta un cable de recanvi, i que m'assegura que canviarem en 5 minuts a dalt de la segona torre, molt bona gent, sí senyor, però una mica cabrons aquest panzetas...em fan posar plat mitjà i a dalt ja el caviarem, jejeje, i doncs així ho fem, plat mitjà i amunt per corriol i pista fins a dalt, i aquí és on entra la Dora, i es que les motxilles dels panzetas, no només porten bocates, porten de tot, com la Dora, treuen el cable i les alicates, i ja tenim canvi un altre cop operatiu, i es que aquest nois, de ben segur que deuen portar una bici sencera a peces a dins les motxiles. Després del bocata i la llauna de coca-cola que porten, baixem per corriol fins la cantera, i després fins la Font, foto, carreguem aigua, i amunt per corriol fins la cartoixa, tornem a agafar corriol fins altre cop la Conrreria, i pista ample fins a dalt a nou pins, aquí tot i rundinar alguns, pugem les vinyes i anem a veure si encara hi ha la torre d'abans, reagrupem i baixem pel corriol de sobre la Font de Can Gurri fins Montornés, camps fins a Vilanova i cap a casa a descansar. 33km i 1100+ força durs. Prova superada per la nostre propera especial... El Balandrau.

Salut i muntanya!
Carles.

dijous, 12 de juliol del 2012

Nocturna dura!















Aquesta nocturna ha sigut una mica dura, be, bastant dura si tenim en conte que la 29 de l'Albert s'embalava fins i tot a les pujades, l'Oscar anava que es pujava per les parets, jo feia el que podia, i en Francesc s'ho mirava de lluny...4 bikers i un destino, la cadira del bisbe, i vaja lloc per anar.la a posar. Sortim en direcció Can Maimó i fem el corriol de l'altre costat del golf, per no fer.ho tant fàcil, continuem amunt fins trobar el corriol que ens porta a la font de Can Gurguí, i pista ample fins el mirador, que estava ple de jovent amb les hormones alterades, després d'una estona, reagrupem i baixem molta eston i molt dret, fins anar a para a la cadira abans comentada, just passades les roques de l'Ignasi (lloc d'escalada) fem el bocata i foto. Ara toca pujar, i deu-n'hidó com puja, i puja, i puja, semblavem el conillet duracell però amb piles dels xinos, després de molta estona, ens trobem de cara el vietnam, i per variar el fem, Creu de Can Boquet, i per no baixar de seguida, pugem fins la Roca d'en Toni, per acabar baixant per la bagueny. 24km i 700+ amb una mitja de 13km/h, que de no se per en Francesc, avui torno a casa amb ambulància, i es que l'Oscar i l'Albert son uns animals que se'ls hi ha de donar de menjar a part, la ventatge, es que avui he pogut fer la crònica abans d'anar a dormir, ja que hem fet la ruta en poc temps. Bona nit a tothom.

Carles.

diumenge, 8 de juliol del 2012

Sortida enduro

La bici s'ho traga tot, però el pneumàtic no...
















Ens trobem 7 al CCVV, Carlos, Jesús, Xavier, Oscar, Ismael, Lambert i Carles, sortim en direcció Can Maimó per fer el corriol de pujada que ens porta fins a Cal Senyor, pujada molt dura que continua amb més corriol fins el Gr de la carena i seguidament per Ca L'Arcís, travessem fins Coll de Porc i agafem el corriol de la Serp que ens deixa a Can Blanch, aquí en Lambert marca el ritme seguit a un pam d'en Carlos que no el deixa ni un moment tot i no conéixer el cami, continuem corriols cap a Òrrius, on fem una aturada, on uns fan un bocata i els altres una barreta. Sortim de pujada en direcció St.Bartomeu on ens trobem la trup de Montornés (penya falso llano), i després de saludar, baixem pel corriol de les arrels, empalmant amb el que ens porta a la pedra de les orenetes, pugem cap a Can Gol per corriols, i ens desviem a l'esquerra per una trialera molt xunga i divertida, on els convidats han pogut demostrar les seves habilitats, riu i cap a casa amb aturada al café del CCVV per fer el vermut.
25km i 750+ amb molts corriols.

Carles.

divendres, 6 de juliol del 2012

Nocturna pixelada
















Aquesta sortida de dijous, ha estat molt distreta, semblava que queien quatre gotes, de fet perquè les queien, i això ens va ajudar a no patir tanta calor a la pujada. Ens trobem 6 al CCVV, Jordi, Oscar, Lambert, Francesc, Carles i l'Albert, que enlloc de bici portava la bossa del súper, i per això l'hi va tocar fer la foto de sortida. Sortim pel riu amunt fins la pineda, i anem en direcció la cantera, per fer els ja tradicionals corriols de puja i baixa fins la pedra de les orenetes, remuntem mig per cami mig per corriol en direcció St.Bartomeu, això sí, arreglant una cadena trencada a mig cami. Un cop a dalt anem en direcció la Creu de Can Boquet, fem el Vietnam, on sort en tenim alguns del lúmens que portem i d'altres dels píxels (hi havia gustos per tot), l' última remuntada la fem a peu, ja que pugem bosc de dret a St.Mateu, magnífica baixada i destrossadora pujada, que anotem per fer en direcció contraria, a St. Mateu fem el bocata. Baixem a continuació pel mirador, Can Gurguí i Can Maimó, i sabeu qui anava sempre primer?... en Jordi amb els seus píxels que il.luminaven el cami com si fos de dia, els altres tot i esforçar-nos, no el vam poder pasar, i es que es rebenjava de la pujada.

Carles