diumenge, 29 de gener del 2012

La Torrassa (torre del moro)

























Dia en que es podia preveure pluja, molt de fred, i ... sorpresa, 8 bikers disposats a fer passar el fred, la pluja i el que faci falta.

Carles, Joan Ramón, Jordi, Lluís, Dani, Oscar, Adán i Pedro, sortim pel gual de Can Farigola per pujar riu amunt fins la gasolinera de La Roca, pugem pel corriol de l'elefant, i en Dani punxa roda, quina sorpresa al veure la punxa, aprox. d'uns 2,5 cm de llargada (que bèstia), canviem càmara i continuem amb l'agraïment de tots a en Dani per donar una pausa a la pujada, seguim per corriols sense arribar a l'elefant i travessem la carretera d'Òrrius en diagonal per anar a parar al camí de la cantera de Parpers, just arribats a Parpers, l'Adán ens deixa perquè tenia ticket curt, continuem per corriols en direcció St.Carles i la segona cantera, aquí toca pujar de nou, primer camí ample i després corriol per atacar la torre per la cara de ponent, barreta, foto i som-hi! Ara toca baixar el Dragon Khan o Rambo's creek (rierol d'en Rambo) com també es coneix. Comencem la baixada amb els ulls embadalits per la vegetació i el mateix corriol, un cop passat el troç més complicat, continuem baixant a "fondu", tant, que en Dani que anava primer, es menja un arbre de aprox. 20cm de diàmetre amb la clavícula, resultat... una estona a terra per passar el sustu, i baixar a peu perquè el dolor era molt bèstia, quasi tant com ell, arribat a la carretera, decidim que Joan Ramón, faci de guia per retornar a casa en Pedro, en Jordi i en Lluís. Carles, Oscar i Dani, baixem per carretera fins Dosrius, truquem a un taxi, i biker i bici cap a casa, Carles i Oscar anem cap Argentona per carretera, aquí agafem camins des de la riera fins Òrrius, pugem cap a la bassa i baixem pel corriol de Can Nadal. Per altre banda, en Joan Ramón guia els altres per corriols de baixada divertidíssims fins La Roca, on ell mateix punxa la roda, en Lluís i en Jordi marxen, ja que era força tard, i en Pedro es queda a ajudar a canviar la roda. Tot plegat molt companyerisme i molt bona companyia, llàstima de l'ensurt d'en Dani, que tots esperem que no hagi estat res. Que et milloris ben haviat i poguem tornar a gaudir d'un showman i màkina com tu. 41km i 1150+


Carles

diumenge, 22 de gener del 2012

Corriols i més corriols pel voltants de Céllecs



































Sortida corriolera però tranquila, hem rigut molt i també hem pedalajat de valent tots plegats, Dani, Adán, Miquel, Oscar i Carles, sortim en direcció la Falguera, pugem a Can Bosch, baixem una mica per Can Alegre i tornem a pujar fins el corriol de Can Nadal, un cop a dalt, baixem corriol de Cal Gavatx fins la cantera, remuntem cap a la pedra de les orenetes, i pr que ens porta a prop de l'elefant, aquí en Dani ens deixa, ja que havia tret tiquet fins les 10:00h, i una mica després l' Adán, baixa per la carretera d'Òrrius, molt ha aguantat per ser el segon cop que surt, amb 500+, travessem la carretera i pugem per corriol fins la via verda, St.Bartomeu, i just a la bassa, en Miquel es desvia per baixar per can Nadal, Oscar i Carles anem cap a coll de porc i la Roca d'En Toni, baixem pel corriol paral.lel de la font d'en Didol, moltes roques curioses que valen la pena veure, remuntem fins la creu de Can Boquet, vietnam i baixem per trobar el corriol de Can Gurguí que ens deixa al camí de Can Maimó. 30km i 1000+.

diumenge, 15 de gener del 2012

Burriac bike attack!







































Sortim del CCVV, Adán, Oscar, Lluís, Paco, Pedro i Carles, anem en direcció la bagueny i pugem el corriol de Cal Senyor, aquí, i després de fer 375+, l'Adán segueix el seu entrenement personal per tal d'anar agafant ritme, els altres continuem pel corriol senzill de Ca L'Arcís per després anar a buscar el de la serp, remuntem camí i baixem fins trobar el PR que ens portarà fins a tocar de Burriac, últims 400 metres matadors per veure quí arriba més amunt, pugem al Castell, foto, barreta, i somhi que no ha estat res...la tornada amb calma i agafant altre cop ritme a poc a poc, més corriols pel la Mútua, seguim el GR fins trobar el corriol de Cal Senyor, el baixem per després empalmar amb la baixada corriolera que vam fer amb els nens, i que ens porta una mica més amunt de Can Maimó. Molt bon ambient, i molt contents d'haver compartit aquesta ruta tant maca amb tots vosaltres. 30km i 1000+ .




La setmana que ve...més!

diumenge, 8 de gener del 2012

Les dues Torres + Amigó i St. Mateu















Primer diumenge de l' any no coincidin amb festes assenyalades. ens trobem al CCVV, Dani, Oscar, Juanjo, Iván i Carles, enfilem cap a Vallromanes, pugem fins la carena seguint la pujada de la Dakar, corriol obligat a la dreta, i arribem a Font de Cera, que us haig de dir que no sapigueu de la pujada després de travessar la carretera... un cop superada i arriban al cami del gr, ens desviem a la dreta per acabar de pujar a la primera torre (Galzeran), trobem un ciclista que va de verd i ... sopresa, és en Toni que havia sortit 5 minuts abans, foto i baixem les vinyes, aquí en Toni i en Dani ens deixen ja que havien tret ticket curt, els demés continuem cap a la Conrreria, pugem pel corriol superdivertit i tècnic per anar a para a la segona torre (La Coscollada), aquí baixem per corriol fins a tocar a la cantera, ens desviem a l'esquerra i empalmem amb el corriol de la Font de l'Amigó, (més tècnic i dur que el primer), voregem tot Can Ruti i la Cartoixa, per acabar pujant altre cop per corriol fins La Conrreria, deu n'hi do quines pujades corrioleres més dures, un cop a dalt, seguim pujant ara més suau fins a nou pins, i Font de Cera, travessem la carretera i passem pel Mirador, St.Mateu i baixem pel Vietnam fins Coll de Creu, pugem a La Roca d'en Toni, i finalment baixem per la Bagueny. 42km i 1410+ amb molts corriols que fan que la ruta es pugui considerar de nivell alt.