diumenge, 25 d’abril del 2010

Sortim del centre cultural a les 7:30 direcció a la Roca paral·lels al riu i desde l'ajuntament comencem a pujar pel meridià verd fins a San Bartomeu per a baixar per la font on ens trobem nombrosos arbres posats a posta en el camí ¿...?. després de treurels continuem fins a trobar  la pista que baixa de la cova del moro (foto) i la pugem. Altra vegada en San Bartomeu agafem un corriol cortesia d'Albert però es veu truncat per la cursa de Cabrils i tornem per on vam venir continuant per pista ampla en sentit contrari a "btetes i betetas" de la cursa. Buscant una sortida per no empassar tanta pols ens fiquem per un camí (porta verda) per on un cavall amb un senyor al damunt ens indiquen que es pot anar. Baixem però la trialera de la trinxa 08 està inaccessible així que continuem baixant i buscant una sortida inexistent. Volta per  dalt i sense rastre del cavall. Continuem per pista ampla en direcció a la pedra den Toni que vam esquivar anant per un corriol sortint a Cal Senyor per a després (no tots) baixar per la bagueny.

diumenge, 18 d’abril del 2010

Fem una foto a Cabrils?

Sortim a les 8:00 (la pròxima serà a les 7:30) des del casal en direcció al dolmen pujant per  Can Duch i la creu, passem la roca d'en Toni, envoltada de ninjas, per a continuar baixant i agafar una trialera, cortesia de C.F.M, a l'alçada de Cal senyor. Entrem novament en pista ampla per més endavant girar bruscament a la dreta i tornar a gaudir d'altra trialera. Comença a ploure i pedalejant ens trobem baixant fins a Cabrils per la carretera de la mútua intentant agafar algun camí que ens retorni a la muntanya però al intentar-ho, passat el pont de la foto, tornem trepitjant les nostres marques ja que no trobem sortida. Al final baixem fins a la bencinera que hi ha a Cabrils i girant a ma dreta pugem per asfalt que mes tarda passaria a ser camí amb graveta i ens duria a la creu de Can Boquet novament. Un tram de Vietnam i baixem per a acabar fent part de la trialera propera a Can Gurgi (trinxa 06) i donar novament al camí ample que baixa fins a Can Maimó. Entre 25 y 30 Km. ( En Toni segurament va fer-ne més). Al fons de la foto el pont de can Genís ò de les Heures.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Castanyer d'en cuc

Expedició al castanyer d'en cuc. Ruta d'uns 58 Km passant per La Roca, Marata etc..Això sí, amb esmorzar a Can Quintana.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=844326